Voor een afspraak voor uw poedel mail: dekarseknip@gmail.com
Adres: Oude Karselaan 15 in Amstelveen

Werkwijze

Voor het maken van een afspraak kunt u een mail sturen, er worden alleen nog poedels aangenomen. Voor andere rassen zie mijn gediplomeerde collega’s op www.abhb.nl. Als u uw hond brengt bespreken we vooraf uitvoerig wat u graag als gewenst resultaat ziet. Het echte trimmen gebeurt als u er niet bij bent. Zo is de hond rustiger en ondergaat hij de behandeling. Na enige tijd is de poedel klaar en kunt u de hond weer op komen halen.

 

Trimmen in loopse periode

Als uw teefje loops is en dit gelijk valt met een trim afspraak is het fijn als u dit zo spoedig mogelijk meldt, het kan zijn dat een afspraak niet verzet hoeft te worden omdat die dag alleen teefjes of gecastreerde reuen komen. Maar soms is het verstandig de afspraak wel te verzetten.

 

Beste trimomstandigheden

Probeer ook bij nat weer de hond zo droog mogelijk naar de salon te brengen. Tevens is het belangrijk dat de hond vlo vrij is. Mocht er onverhoopt toch een vlo in de vacht zitten dan wordt u gebeld en krijgt u het advies om het huis en de auto in te spuiten met anti-vlo middel voor de omgeving en eventuele andere huisdieren te behandelen met anti vlo middelen. De hond is na het bezoek in de salon weer vlo vrij en belangrijker: zijn omgeving is dat ook weer, een vlo leeft namelijk in de omgeving en eet op de hond. Lees meer over de vlo-cyclus op frontline.nl of vraag om advies bij van Noord’s Dierenvoeders.

 

Ophalen na het trimmen

Er wordt een tijd afgesproken wanneer de hond ongeveer klaar is. U kunt uw hond halen als u daar telefonisch of via WhatsApp berichtgeving over heeft gekregen. Kom liever niet eerder kijken de hond zal onrustig worden als hij u ziet, dat gaat ten kosten van de afwerking van de vacht en het eindresultaat.