Voor een afspraak voor uw poedel mail: dekarseknip@gmail.com
Adres: Oude Karselaan 15 in Amstelveen

Informatie

Trimsalon De Karseknip wordt geleid door Janie Grabijn-van Noord. Het is gevestigd aan de Oude Karselaan in Amstelveen bij van Noord’s Dierenvoeders waarvan de eigenaren de vader en broer van Janie zijn.

 

Professionele vachtverzorging

In de trimsalon kunt u de vacht van uw hond op professionele wijze laten verzorgen. Janie is in het bezit van het diploma hondentoiletteren van het Huisdier Kennis Instituut (HKI) en de salon is aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteerbedrijf (ABHB). De algemene leveringsvoorwaarden die gelden zijn te zien op de website. Bij de ABHB heeft eigenaresse Janie Grabijn-van Noord ook een EHBO-curcus gevolgd.

 

 


Welzijn van uw hond voorop

Janie trimt met veel plezier alle maten poedels en heeft zich via het HKI gespecialiseerd in Poedels knippen. Zij zal er te allen tijde voor zorgen dat het verblijf in de trimsalon voor uw hond als zo aangenaam mogelijk wordt ervaren en stelt het welzijn van uw hond voorop ten aanzien van uw wensen. Omdat de conditie van de vacht heel belangrijk is voor het eindresultaat van de trimbeurt wordt er veel aandacht besteed aan de vachtverzorging bij u thuis.